200824 veranda Screenshot_20200715_181003.png

BBQ op anderhalve meter afstand

Wanneer 24 augustus 2020 17:00

De Covid-19 crisis heeft ons lang aan huis gekluisterd gehouden en ook de ABBS was hierdoor genoodzaakt de maandelijkse meetings vanaf maart te annuleren.

Maar…..er is voorzichtig licht aan het einde van de tunnel. Door de recente versoepelingen van de regels vanuit het RIVM ziet het bestuur mogelijkheden. Op maandag 24 augustus zullen wij bij restaurant De Veranda (aan de Amstelveenseweg 764, nabij De Bosbaan) een gezellige avond organiseren met een BBQ-diner en drankje. Als het weer het toelaat buiten op het terras, indien de weergoden ons minder goed gezind zijn kunnen we binnen terecht.

Vaste zitplaatsen

Het zal het een RIVM-maatregelen-proof diner zijn: wij zitten op 1,5 meter van elkaar aan tafels en de bediening komt langs met gerechten van de BBQ. Wat wij nog wel willen benadrukken is het feit dat het niet is toegestaan om tijdens het diner van plek te wisselen of rond te lopen. Doen wij dat wel, dan hangt ons een hoge boete boven het hoofd. Degenen die de persconferenties gevolgd hebben zullen begrijpen waarom.

Wil je gegarandeerd een plek? Reageer dan snel!

Mochten wij genoodzaakt zijn om de maaltijd binnen te nuttigen, dan geldt er een door het RIVM opgelegde beperking van het aantal deelnemers: maximaal 40 voor deze locatie. Dus: wil je niet op de wachtlijst komen? Wees er dan snel bij. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn zal op volgorde van reactie moeten worden toegewezen. Wij hanteren een wachtlijst waar iedereen die zich te laat aanmeldt op komt te staan. Kan een van de 40 deelnemers onverhoopt toch niet aanwezig zijn? Dan wordt degene die bovenaan de wachtlijst staat benaderd.

Mogen we je vragen om zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 14 augustus te reageren?

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×