foto Koopman.jpg

13 mei bedrijfsbezoek Koopman International Emmeloord!

Wanneer 13 mei 2024 12:00

Met veel genoegen nodigen wij alle leden voor de meeting in mei aanstaande uit om deel te nemen aan een exclusief bedrijfsbezoek aan Koopman International, een toonaangevende groothandel in interieur-, exterieur-, seizoens-, vrijetijds- en sportartikelen. Deze bijeenkomst biedt een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van het dynamische en innovatieve bedrijf dat bekend staat om zijn geavanceerde distributieprocessen.

Aangezien onze reguliere derde maandag van de maand in mei tweede Pinksterdag betreft, heeft de evenementen commissie besloten dit bedrijfsbezoek een weekje eerder te plannen. Je wordt dus maandag 13 mei 2024 verwacht. Ook de aanvangstijd is anders dan normaal, de inloop is van 12:00 tot 12.30 uur, en het einde van het programma zal naar verwachting rond 16:30 uur zijn.

Na de inloop zal ons een netwerklunch worden aangeboden met broodjes.

Vervolgens zal de heer Schaffers een presentatie geven over Koopman International, de innovatie in hun bedrijfsvoering en de uitdagingen op het gebied van risicomanagement en brandveiligheid die hiermee samenhangen.

Vervolgens zullen wij de gelegenheid krijgen dit ook in de praktijk te aanschouwen in een rondleiding over het terrein en door de bedrijfsgebouwen. Tijdens dit bedrijfsbezoek krijgen we inzicht in de nieuwste technieken die Koopman International toepast in onder meer het high tech, volledig automatische distributiecentrum en hoe deze technieken bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Ook worden wij meegenomen in de wijze waarop deze prachtige onderneming haar risico's, als uitvloeisel van de werkzaamheden, beheersbaar houdt.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit een informatieve en inspirerende middag zal worden, meld je derhalve snel aan!

Plaats

Dit bedrijfsbezoek vindt plaats bij Koopman International BV, Dukaat 20, 8305 BC te Emmeloord.


Parkeren (let op!)

Zal mogelijk zijn op het terrein van Koopman International op het adres Dukaat 20 te Emmeloord. Mocht er nog nadere informatie relevant zijn, welke ons in de aanloop naar het bezoek toe zal bereiken, dan zullen wij dit te zijner tijd nog delen met de aangemelde leden.

Aanmelden

De inloop is van 12.00 tot 12.30 uur. De broodjeslunch start om 12.30 uur en aansluitend volgt de presentatie en rondleiding. Einde programma is naar verwachting rond 16.30 uur. Kom je ook?

Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 10 mei 2024 aan via de website. Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk vrijdag 10 mei 2024, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.


Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×