borrel.jpeg

ABC Borrel ook voor A.B.B.S. leden.

Wanneer 4 september 2023 17:00

Beste leden,

Zoals elk jaar in september vindt ook dit jaar weer de traditionele ABC Borrel plaats, waarbij ook alle leden van de A.B.B.S. van harte welkom zijn.

Wellicht dat enkele van onze leden al via de ABC zelf, dan wel via de VNAB een uitnodiging hebben ontvangen, maar voor alle overige leden hieronder nog even de informatie.

De borrel vindt plaats op 4 september aanstaande van 17.00 uur tot 19.00 uur op de ook voor de A.B.B.S. inmiddels bekende plaats, namelijk voetbalvereniging AFC op Sportpark ‘Goed Genoeg'.

De ABC heeft er enorm veel zin in om dit evenement te organiseren en iedereen weer met een hapje en een drankje te ontmoeten.

Bij voetbalvereniging AFC zal met mooi weer op het grote terras alle gelegenheid zijn elkaar te ontmoeten na de vakanties. Bij slecht weer is het ook binnen ruim genoeg om iedereen te ontvangen.

Plaats
De borrel vindt plaats bij Voetbalvereniging A.F.C. op sportpark “Goed Genoeg” aan de Maurice Ravellaan 4, 1082 LC te Amsterdam


Parkeren (let op!)
Parkeren (is tot 19.00 uur) kan op twee manieren plaatsvinden; op het parkeergedeelte naast Kindercampus Zuid en/of overige plekken in de directe omgeving of in de Q-Park parkeergarage (Is duur).

Fietsen en scooters en voetgangers hebben "via de groene pijl route" wel toegang tot de tijdelijke weg en kunnen uitsluitend gestald worden in de fietsenstalling onder het nieuwe clubhuis (dus niet langs de velden!!).

Voor een verduidelijking verwijzen wij graag naar bijgaande link waarop een duidelijke plattegrond met parkeeraanduiding en looproutes is te vinden https://www.afc.nl/contact.

Aanmelden
Gaat eenvoudig via de website van ABC: www.abcbeursclub.nl, dus niet via de website van de A.B.B.S.!

Wij zien er naar uit jullie allen daar te ontmoeten voor de aftrap van het nieuwe seizoen.

PS: Ben je op zoek naar een gezellige en informatieve assurantieclub, dan nodigen wij je van harte uit om lid te worden.

Lidmaatschapskosten bedragen slechts €36,- per jaar in geval je tevens het vakblad "De Beursbengel" wenst te ontvangen en € 20,- per jaar voor een lidmaatschap zonder "De Beursbengel".

Voor meer info: www.abcbeursclub.nl

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Michael Blonk | Jacqueline Bolijn | Frank de Graaf

info@abbs-coass.nl | abbs-coass.nl
p/a Frank de Graaf, Molenstraat-Centrum 80, 7311 ND Apeldoorn

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×