voorzittershamer.jpg

Algemene Ledenvergadering A.B.B.S. 20 februari 2023

Wanneer 20 februari 2023 17:00

In februari houden we traditioneel onze Algemene Ledenvergadering waarvoor we je hierbij van harte uitnodigen.

Bijkomend voordeel is dat je direct kennis kan maken met onze nieuwe vaste locatie voor onze maandbijeenkomsten, voor zover we je tijdens het jaardiner niet hebben mogen begroeten natuurlijk.

Het prachtige nieuwe clubhuis van de roemruchte Amsterdamsche Football Club vormt de komende periode ons "thuishonk".

Hieronder tref je alvast de agenda aan voor de ledenvergadering, uiteraard wordt er na afloop van de vergadering voor de inwendige mens gezorgd.

Agenda:

  1. Opening (voorzitter)
  2. Mededelingen bestuur
  3. Financiën: decharge bestuur gevoerd financiële beleid 2022 *
  4. Ledenmutaties
  5. Sociaal jaarverslag 2022
  6. Evenementen commissie en agenda 2023
  7. Vragen

* De cijfers worden nog aangeleverd.

Plaats

De A.L.V. vindt plaats bij Voetbalvereniging A.F.C. op sportpark “Goed Genoeg” aan de Maurice Ravellaan 4, 1082 LC te Amsterdam


Parkeren (let op!)

Parkeren (is tot 19.00 uur) kan op twee manieren plaatsvinden; op het parkeergedeelte naast Kindercampus Zuid en/of overige plekken in de directe omgeving of in de Q-Park parkeergarage (Is duur).

Fietsen en scooters en voetgangers hebben "via de groene pijl route" wel toegang tot de tijdelijke weg en kunnen uitsluitend gestald worden in de fietsenstalling onder het nieuwe clubhuis (dus niet langs de velden!!).

Voor een verduidelijking verwijzen wij graag naar bijgaande link waarop een duidelijke plattegrond met parkeeraanduiding en looproutes is te vinden https://www.afc.nl/contact

Aanmelden

De inloop is vanaf 16.30 uur. De ledenvergadering start om 17.00 uur. Kom je ook?


Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 17 februari 2023 aan via de website. Eet je na afloop een hapje mee? Geef dat dan ook even aan.

Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk vrijdag 17 februari 2023, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.


Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Michael Blonk | Jacqueline Bolijn | Frank de Graaf

info@abbs-coass.nl | abbs-coass.nl
p/a Frank de Graaf, Molenstraat-Centrum 80, 7311 ND Apeldoorn

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×