voorzittershamer.jpg

Algemene Ledenvergadering A.B.B.S. 26 februari 2024

Wanneer 26 februari 2024 17:00

In februari houden we traditioneel onze Algemene Ledenvergadering waarvoor we je hierbij van harte uitnodigen. Vanwege de voorjaarsvakanties een weekje later dan gebruikelijk, namelijk op 26 februari 2024.

Naast de gebruikelijke onderwerpen, die hieronder in de agenda alvast worden benoemd, is deze ALV extra belangrijk in verband met de keuze voor onze nieuwe voorzitter.

Michael Blonk heeft aangegeven niet meer herkiesbaar te zijn en het bestuur is verheugd te kunnen melden dat zich voor het voorzitterschap twee kandidaten hebben gemeld, te weten Latifa Brahmi (Lengkeek) en Niels Vonk (Meijers). Zie voor beide kandidaten de motivatie, welke is bijgevoegd onder "verslag" in het agenda-item op de website van de A.B.B.S. en zichtbaar na inloggen.

Conform het reglement dient de keuze voor de nieuwe voorzitter schriftelijk plaats te vinden op de ALV zelf. Echter, om alle leden in staat te stellen mee te beslissen zal het bestuur alle leden tot 12.00 uur op 26 februari 2024 de gelegenheid bieden om door middel van een email aan het bestuur op info@abbs-coass.nl haar of zijn stem kenbaar te maken.

Noot: alle andere vormen van stemmen zullen als niet geldig worden beschouwd, behoudens uiteraard de stemmen die tijdens de ALV zelf worden uitgebracht door de aanwezige leden.

Hieronder tref je voorts alvast de agenda aan voor de ledenvergadering, uiteraard wordt er na afloop van de vergadering voor de inwendige mens gezorgd en wacht ons daarnaast nog een verrassing.

Agenda:

  1. Opening (voorzitter)
  2. Mededelingen Bestuur
  3. Financiën: decharge bestuur gevoerd financiële beleid 2023 *
  4. Ledenmutaties
  5. Sociaal jaarverslag 2023
  6. Stemming en bekendmaking nieuwe voorzitter (kandidaten Latifa Brahmi en Niels Vonk)
  7. Evenementen commissie en agenda 2024
  8. Vragen

* De cijfers worden nog aangeleverd.

Plaats

De A.L.V. vindt plaats bij Voetbalvereniging A.F.C. op sportpark “Goed Genoeg” aan de Maurice Ravellaan 4, 1082 LC te Amsterdam


Parkeren (let op!)

Parkeren (is tot 19.00 uur) kan op twee manieren plaatsvinden; op het parkeergedeelte naast Kindercampus Zuid en/of overige plekken in de directe omgeving of in de Q-Park parkeergarage (Is duur).

Fietsen en scooters en voetgangers hebben "via de groene pijl route" wel toegang tot de tijdelijke weg en kunnen uitsluitend gestald worden in de fietsenstalling onder het nieuwe clubhuis (dus niet langs de velden!!).

Voor een verduidelijking verwijzen wij graag naar bijgaande link waarop een duidelijke plattegrond met parkeeraanduiding en looproutes is te vinden https://www.afc.nl/contact

Aanmelden

De inloop is vanaf 16.30 uur. De ledenvergadering start om 17.00 uur. Kom je ook?


Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 23 februari 2023 aan via de website. Eet je na afloop een hapje mee? Geef dat dan ook even aan.

Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk vrijdag 23 februari 2023, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.


Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Michael Blonk | Jacqueline Bolijn | Frank de Graaf

info@abbs-coass.nl | abbs-coass.nl
p/a Frank de Graaf, Molenstraat-Centrum 80, 7311 ND Apeldoorn

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×