ALV in combinatie met Jaardiner

Wanneer 21 maart 2022 17:00

Op maandag 21 maart lossen wij onze belofte in. Die dag vindt zowel de ALV als het (uitgestelde) Jaardiner plaats. Het belooft een ouderwets gezellige avond te worden. Niet alleen omdat we elkaar eindelijk weer eens kunnen ontmoeten, maar ook vanwege de mooie, goed bereikbare locatie en het heerlijke eten.

Wij verwachten jullie de 21e om 17.00 uur voor een aperitief in de Serre van golfclub Amsteldijk aan De Afslag 1, 1186 VG te Amstelveen. De ALV duurt slechts een half uur en start om 17.30 uur.

Agenda:

  1. Opening (voorzitter)
  2. Mededelingen bestuur
  3. Financiën: decharge bestuur gevoerd financiële beleid 2021 (de begroting is alleen zichtbaar voor leden en kan via deze link bekeken worden)
  4. Ledenmutaties
  5. Sociaal jaarverslag 2021
  6. Evenementen commissie en agenda 2022
  7. Vragen

Om 18.00 uur gaan we al aan tafel om te genieten van een heerlijk driegangendiner. Ter plekke kun je kiezen uit vlees, vis of vegetarisch.

In verband met de reservering vragen wij jullie per ommegaande aan te geven of je de 21e aanwezig bent. Stiekem rekenen wij natuurlijk op een grote opkomst nu we elkaar eindelijk weer eens zonder mondkapje en coronatoegangsbewijs mogen ontmoeten. En ben je onverhoopt toch verhinderd? Geef dat dan zo snel mogelijk via de website aan.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×