19 april, verrijk je kennis over Cyber!

Wanneer 19 april 2022 17:00

Deze maand halen we de zeer interessante presentatie over Cyber in, die eerder in oktober vorig jaar gepland stond.

Voor onze bijeenkomst van DINSDAG 19 april 2022 (maandag is het tweede paasdag) hebben wij Hector Hamaker, Cyber Lead Central Europe bij Crawford en lid van de technische commissie Cyber binnen de VNAB, bereid gevonden ons samen met zijn collega bij te praten over actuele cyberfenomenen zoals cyber extortion, ransomware en cyberwarfare, iets wat in oorlogstijd ook een gemeengoed aan het worden is. Zij zullen ons via een presentatie tal van voorbeelden tonen.

Plaats
Let op! De meeting is op een andere plek i.v.m. de wens voor een nieuwe locatie. Wij verwachten jullie de 19e in de opkamer van golfclub Amsteldijk/Brasserie 10 aan De Afslag 1, 1186 VG te Amstelveen.

Aanmelden
De inloop is vanaf 16.30 uur. Het officiƫle programma start om 17.00 uur. Na de presentatie staat er een heerlijk warm soepje en overheerlijke broodjes voor je klaar. Eet je mee?

Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 15 april 2022 aan via de website. Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk vrijdag 15 april 2022, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.

Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Hopelijk tot dinsdag 19 april aanstaande.

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Michael Blonk | Jacqueline Bolijn | Frank de Graaf

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×