Post-23-1024x566.jpg

Barbecue buffet

Wanneer 20 september 2021 17:00

Afgelopen jaar hebben we elkaar vooral ontmoet tijdens onze digitale bijeenkomsten, zoals de jaarafsluiting met borrelbox en pubquiz en de ALV in maart jongstleden. Maar we hebben goed nieuws! Spoedig gaan we elkaar weer in levende lijve zien en spreken.

We nodigen jullie van harte uit bij Amstel Boathouse voor een barbecue buffet op maandag 20 september. Inloop is vanaf 16:30 uur. Naast het feit dat we elkaar eindelijk weer eens persoonlijk kunnen spreken en nieuws met elkaar kunnen delen, gaan we er een gezellige avond van maken door samen het glas te heffen en een hapje te eten. Er is voor elk wat wils: vis, vlees en vega. Indien je een allergie hebt, mail dit dan naar Frank de Graaf: info@abbs-coass.nl.

Locatie en parkeren

Het adres van Amstel Boathouse is: Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam.

Parkeren kan gratis op het terrein van Amstel Boathouse. Geen plek meer? Je kunt je auto ook in de straat parkeren. Ook uniek: het restaurant heeft een eigen aanlegsteiger waar je met je boot kunt aanmeren.

Aanmelden

Het is vanzelfsprekend dat we ons nog steeds houden aan de richtlijnen van het RIVM. Dat houdt in: anderhalve meter afstand van elkaar bewaren en thuisblijven bij klachten.

Meld je zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 10 september via de website aan. Mocht je na aanmelding toch onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even via de website af.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×