old course.jpg

A.B.B.S. zomer-event 20 juni 2022

Wanneer 20 juni 2022 15:00

De evenementen commissie heeft voor ons traditionele zomer-event ditmaal gekozen voor een combinatie van sportiviteit en een heerlijke BBQ!

Voor het sportieve deel nodigen we je graag uit om 20 juni aanstaande van 15.00 uur tot 17.00 uur bij Amsterdam Old Course in Duivendrecht deel te nemen aan een exclusieve Golfclinic. Dé kans om kennis te maken met deze prachtige sport of om gewoon je techniek nog wat aan te scherpen. Er wordt zowel aandacht geschonken aan de full swing (lange slagen) op de driving range als ook het korte spel op en rondom de green.

Aansluitend zullen we van 17.00 uur tot 18.00 uur borrelen in het Clubhouse van de Amsterdam Old Course, waarna we om 18.00 uur starten met een fantastische Zuid Afrikaanse Braai Experience. Samen genieten van heerlijke gerechten, een drankje, een goed stuk vlees, vis, en vegetarische specialiteiten van de Braai.

Het beloofd een heerlijke avond te worden waarin het ons aan niks zal ontbreken!

AANMELDING (let op, wijzigingen in tijd en procedure):

Vanwege de verplichtingen en planning vragen we je om je uiterlijk 10 juni 2022 aan te melden voor de golfclinic en borrel/Zuid Afrikaanse Braai.

Mocht je liever alleen aan de borrel en de Braai deelnemen en sla je de golfclinic over, dan kun je dat aangeven.

Let op! Kies je voor alleen de borrel en de Zuid Afrikaanse Braai, dan meld je aan op de website en kies je NEE op de vraag met of zonder maaltijd.

Wil je graag het hele programma meedoen, derhalve Clinic, borrel en Braai, dan kies je voor JA op de vraag met of zonder maaltijd.

Kortom, lees voor de vraag over de maaltijd, of je wel of niet ook aan de golfclinic deelneemt.

Indien er speciale dieetwensen zijn dan kan je dit kenbaar maken door middel van een email aan het bestuur op info@abbs-coass.nl.

PLAATS
De clinic en aansluitende borrel en Zuid Afrikaanse Braai vinden plaats bij Amsterdam Old Course te Duivendrecht, Zwartelaantje 4, 1114 BA Amsterdam.

Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk vrijdag 10 juni 2022, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.

Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

We kijken uit naar een grote opkomst met hopelijk een zonnige, heerlijke middag en avond!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×