ATEX.png

De ATEX-richtlijnen nader belicht op 15 mei aanstaande.

Wanneer 15 mei 2023 17:00

Kenmerkend aan de huidige hardere markt is ook de aanscherping van de risico-technische eisen die worden gesteld aan Property risico’s.

Eén van de punten die steeds vaker onder de aandacht komen te liggen tijdens een risico-inspectie zijn de ATEX richtlijnen. Bedrijven die mogelijk blootgesteld kunnen worden aan een stof- of damp explosie moeten aan criteria voldoen om hun bedrijf te behoeden voor schade door een dergelijke explosie.

Niet altijd is even duidelijk wanneer dit noodzakelijk is, aan welke richtlijnen men dient te voldoen en wat men kan doen om dit te voorkomen.

Wij hebben de experts van Climbel Risk Engineers bereid gevonden om ons op maandag 15 mei een uur lang mee te nemen in de wereld van explosiegevaar.

Wil jij ook op de hoogte zijn? Meld je dan snel aan!

Plaats

De presentatie vindt plaats bij Voetbalvereniging A.F.C. op sportpark “Goed Genoeg” aan de Maurice Ravellaan 4, 1082 LC te Amsterdam


Parkeren (let op!)

Parkeren (is tot 19.00 uur) kan op twee manieren plaatsvinden; op het parkeergedeelte naast Kindercampus Zuid en/of overige plekken in de directe omgeving of in de Q-Park parkeergarage (Is duur).

Fietsen en scooters en voetgangers hebben "via de groene pijl route" wel toegang tot de tijdelijke weg en kunnen uitsluitend gestald worden in de fietsenstalling onder het nieuwe clubhuis (dus niet langs de velden!!).

Voor een verduidelijking verwijzen wij graag naar bijgaande link waarop een duidelijke plattegrond met parkeeraanduiding en looproutes is te vinden https://www.afc.nl/contact

Aanmelden

De inloop is vanaf 16.30 uur. De presentatie start om 17.00 uur. Kom je ook?

Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 12 mei 2023 aan via de website. Eet je na afloop een hapje mee? Geef dat dan ook even aan bij je aanmelding.

Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk vrijdag 12 mei 2023, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.


Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Michael Blonk | Jacqueline Bolijn | Frank de Graaf

info@abbs-coass.nl | abbs-coass.nl
p/a Frank de Graaf, Molenstraat-Centrum 80, 7311 ND Apeldoorn

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×