BBQ.jpeg

De traditionele BBQ als einde van het seizoen op 17 juni aanstaande!

Wanneer 17 juni 2024 17:00

Het seizoen van de A.B.B.S. loopt ten einde en daarom nodigen we jullie van harte uit voor onze traditionele BBQ om samen het seizoen af te sluiten en ons voor te bereiden op de zomermaanden.

We hebben een heerlijke BBQ voor jullie in petto, met een smakelijke combinatie van zowel vlees als vis. Uiteraard zorgen we ook voor een lekker drankje om het geheel compleet te maken.

Om alles soepel te laten verlopen, vragen we jullie vriendelijk om je tijdig aan te melden en eventuele dieetvoorkeuren door te geven. Dieetvoorkeuren graag mailen aan info@abbs-coass.nl.

Laten we samen genieten van een gezellige middag en avond vol lekker eten, drinken en goed gezelschap!

We hopen jullie allemaal te zien op maandag 17 juni!

Plaats

De BBQ vindt plaats bij Voetbalvereniging A.F.C. op sportpark “Goed Genoeg” aan de Maurice Ravellaan 4, 1082 LC te Amsterdam.


Parkeren (let op!)

Parkeren kan op twee manieren plaatsvinden; op het parkeergedeelte naast Kindercampus Zuid en/of overige plekken in de directe omgeving (tot 19.00 uur betaald) of in de Q-Park parkeergarage (is duur).

Fietsen en scooters en voetgangers hebben "via de groene pijl route" wel toegang tot de tijdelijke weg en kunnen uitsluitend gestald worden in de fietsenstalling onder het nieuwe clubhuis (dus niet langs de velden!!).

Voor een verduidelijking verwijzen wij graag naar bijgaande link waarop een duidelijke plattegrond met parkeeraanduiding en looproutes is te vinden https://www.afc.nl/contact

Aanmelden

De inloop is vanaf 16.30 uur. De BBQ start om ca. 17.00 uur en eindigt om 19.30 uur. Kom je ook?


Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk woensdag 12 juni 2024 aan via de website.

Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk woensdag 12 juni 2024, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur. Realiseer je dat er ingekocht wordt op basis van aanmelding, bij no show of te late afmelding zijn wij genoodzaakt de eventuele kosten door te berekenen.


Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Niels Vonk | Jacqueline Bolijn | Frank de Graaf

info@abbs-coass.nl | abbs-coass.nl
p/a Frank de Graaf, Molenstraat-Centrum 80, 7311 ND Apeldoorn

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×