overstroming.jpeg

Gerrit Hiemstra praat ons 18 maart bij over klimaatverandering!

Wanneer 18 maart 2024 17:00

Het bestuur en de evenementencommissie heeft voor de meeting van maart iets speciaals georganiseerd waar we onze leden alvast vroegtijdig van op de hoogte willen brengen.

Op 18 maart aanstaande komt Gerrit Hiemstra (bekend meteoroloog, o.a. als voormalig weerpresentator van het NOS Journaal en winnaar van de Machiavelliprijs in 2021) ons bijpraten over de gevolgen van de opwarming van de aarde en als gevolg daarvan de verandering van het klimaat.

De gevolgen zijn voor ons allen merkbaar en zeker ook van belang voor de brandmarkt. Want kunnen wij de klimaatrisico’s in de toekomst nog wel dragen met elkaar? Wat zijn de mogelijke gevolgen wereldwijd en in hoeverre kan of zal dat ook onze nationale markt beïnvloeden?

Waar moeten wij ons allen de komende jaren meer en meer op voorbereiden?

In deze vraagstukken zal deze avond, dankzij de professionele inzichten en ervaring van Gerrit Hiemstra, voor alle aanwezigen meer inzicht worden gegeven.

Vanwege de autoriteit van onze gastspreker en de interesse in het onderwerp, is voor deze meeting ook de aanwezigheid voor leden van de ABC opengesteld. Dit betekent dat wij uitgaan van een aanzienlijk aantal aanmeldingen en de beschikbare ruimte voor de presentatie heeft zijn beperkingen. Kortom, wie het eerst komt……

Meld je dus snel aan om deze ongetwijfeld interessante avond niet te missen!

Plaats

De presentatie vindt plaats bij Voetbalvereniging A.F.C. op sportpark “Goed Genoeg” aan de Maurice Ravellaan 4, 1082 LC te Amsterdam


Parkeren (let op!)

Parkeren (is tot 19.00 uur) kan op twee manieren plaatsvinden; op het parkeergedeelte naast Kindercampus Zuid en/of overige plekken in de directe omgeving of in de Q-Park parkeergarage (Is duur).

Fietsen en scooters en voetgangers hebben "via de groene pijl route" wel toegang tot de tijdelijke weg en kunnen uitsluitend gestald worden in de fietsenstalling onder het nieuwe clubhuis (dus niet langs de velden!!).

Voor een verduidelijking verwijzen wij graag naar bijgaande link waarop een duidelijke plattegrond met parkeeraanduiding en looproutes is te vinden https://www.afc.nl/contact

Aanmelden

De inloop is vanaf 16.30 uur. De presentatie start om 17.00 uur en duurt ca. 1 uur. Kom je ook?


Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 15 maart 2023 aan via de website. Eet je na afloop een hapje mee? Geef dat dan ook even aan.

Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk vrijdag 15 maart 2023, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.


Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Michael Blonk | Jacqueline Bolijn | Frank de Graaf

info@abbs-coass.nl | abbs-coass.nl
p/a Frank de Graaf, Molenstraat-Centrum 80, 7311 ND Apeldoorn

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×