earthquake.jpeg

Herverzekeringsmarkt onder druk. Wat zijn de gevolgen voor de Property markt?

Wanneer 17 april 2023 17:00

Na enkele jaren een verharding van de Property markt te hebben ervaren is de vraag hoe deze zich het komende jaar zal ontwikkelen.
Daar waar velen van ons hadden gehoopt op een afvlakking, dan wel een beginnende daling, lijkt de Treaty en Herverzekeringsmarkt onder druk te komen staan en toch weer roet in het eten te gaan gooien.

Zal de verharding van de Property markt in Nederland doorzetten? Of moet de soep niet zo heet worden gegeten als die wordt opgediend?

Maandag 17 april 2023 zullen Milko Vinke en Joost Vink van Aon Re uitweiden over de recente ontwikkelingen in de Treaty markt en de effecten daarvan op het gebied van inkoop van facultatieve herverzekering.

Ingrediënten die de basis vormen voor de prijs die onze uiteindelijke Property klant zal moeten gaan betalen.

Het belooft weer een interessante en leerzame meeting te worden die voor ons allen van belang is om mee te nemen in onze werkzaamheden voor de nabije toekomst.

Meld je dus snel aan!

Plaats

De presentatie vindt plaats bij Voetbalvereniging A.F.C. op sportpark “Goed Genoeg” aan de Maurice Ravellaan 4, 1082 LC te Amsterdam


Parkeren (let op!)

Parkeren (is tot 19.00 uur) kan op twee manieren plaatsvinden; op het parkeergedeelte naast Kindercampus Zuid en/of overige plekken in de directe omgeving of in de Q-Park parkeergarage (Is duur).

Fietsen en scooters en voetgangers hebben "via de groene pijl route" wel toegang tot de tijdelijke weg en kunnen uitsluitend gestald worden in de fietsenstalling onder het nieuwe clubhuis (dus niet langs de velden!!).

Voor een verduidelijking verwijzen wij graag naar bijgaande link waarop een duidelijke plattegrond met parkeeraanduiding en looproutes is te vinden https://www.afc.nl/contact

Aanmelden

De inloop is vanaf 16.30 uur. De presentatie start om 17.00 uur. Kom je ook?

Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 14 april 2023 aan via de website. Eet je na afloop een hapje mee? Geef dat dan ook even aan bij je aanmelding.

Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk vrijdag 14 april 2023, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.


Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×