pexels-ibrahim-boran-903376.jpg

Jaardiner A.B.B.S. op 18 december 2023!

Wanneer 18 december 2023 17:00

Get ready for dinner! Dit keer geen lezing, maar een tongstrelende avond in het verschiet want het is weer tijd voor ons traditionele jaardiner.

Je bent van harte uitgenodigd op ons jaardiner op maandag 18 december aanstaande bij Bistro G.P. by George aan het Gelderlandplein.

We verwelkomen je vanaf 17.00 met een bruisend ontvangst en heffen dan het glas op een knallend nieuw jaar vol kansen en connecties!

Laat je vervolgens verwennen met een verrukkelijk menu, met voor ieder wat wils en maak van de gelegenheid gebruik bij te praten met de andere leden.

Mis het niet - we gaan er samen een onvergetelijke avond van maken!

Plaats

Het jaardiner vindt plaats bij Bistro G.P. by George aan de Van Leijenberghlaan 252 te Amsterdam.


Parkeren

Er is voldoende parkeerplaats in de nabije omgeving, betaald tot 19.00 uur. Parkeergarage P1 Gelderlandplein is de eerste 1,5 uur gratis.


Aanmelden

De inloop is vanaf 17.00 uur. Het diner start om 17.30 uur. Kom je ook?


Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk donderdag 14 december 2023 aan via de website i.v.m. het doorgeven van de aantallen en voorbereiding van de keuken. Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk donderdag 14 december 2023, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.

Graag zouden we vernemen of we rekening dienen te houden met allergieën of diëten. Het verzoek is deze te melden via info@abbs-coass.nl.


Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Michael Blonk | Jacqueline Bolijn | Frank de Graaf

info@abbs-coass.nl | abbs-coass.nl
p/a Frank de Graaf, Molenstraat-Centrum 80, 7311 ND Apeldoorn

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×