pexels-ibrahim-boran-903376.jpg

Jaardiner A.B.B.S. op 19 december 2022

Wanneer 19 december 2022 17:00

Op 19 december aanstaande houden wij ons traditionele jaardiner en ditmaal is de keuze gevallen op het prachtige restaurant dat onderdeel uitmaakt van het geheel nieuwe clubhuis van de voetbalvereniging A.F.C. te Amsterdam.


Het diner zal aanvangen om 18.30 uur en zal bestaan uit een assorti van voor- en nagerechten. Voor het hoofdgerecht is er een keuze uit vlees en vis. Voorafgaand aan het diner zullen wij vanaf 17.00 uur borrelen in de speciaal voor de A.B.B.S. gereserveerde ruimte.


Naast het diner hebben wij een special guest weten te strikken die tijdens deze avond ons een kijkje zal geven in de rijke historie en verdere wetenswaardigheden van de roemruchte Amsterdamsche Football Club, die in 1895 is opgericht.


Het beloofd een mooie avond te worden met een gezellige afsluiting van 2022 en wij verwachten dan ook veel van onze leden te mogen begroeten!


Plaats

Het jaardiner vindt plaats bij Voetbalvereniging A.F.C. op sportpark “Goed Genoeg” aan de Maurice Ravellaan 4, 1082 LC te Amsterdam


Parkeren (let op!)

Parkeren (is tot 19.00 uur) kan op twee manieren plaatsvinden; op het parkeergedeelte naast Kindercampus Zuid en/of overige plekken in de directe omgeving of in de Q-Park parkeergarage (Is duur).

Fietsen en scooters en voetgangers hebben "via de groene pijl route" wel toegang tot de tijdelijke weg en kunnen uitsluitend gestald worden in de fietsenstalling onder het nieuwe clubhuis (dus niet langs de velden!!).

Voor een verduidelijking verwijzen wij graag naar bijgaande link waarop een duidelijke plattegrond met parkeeraanduiding en looproutes is te vinden https://www.afc.nl/contact


Aanmelden

De inloop is vanaf 17.00 uur. Het diner start om 18.30 uur. Kom je ook?


Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk donderdag 15 december 2022 aan via de website i.v.m. het doorgeven van de aantallen en voorbereiding van de keuken. Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk donderdag 15 december 2022, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.


Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×