jubileum

Jubileum viering 40-jarig bestaan A.B.B.S.

Wanneer 9 juni 2023 08:00

AANMELDING VOOR DEZE REIS IS GESLOTEN

Het is inmiddels al aangekondigd, maar over ruim 4 maanden gaan we het 40 jarig bestaan van de ABBS vieren.

Omdat een aantal leden toch wel wilde weten waar zij aan zouden beginnen, in plaats van zich zo blanco aan te melden, lichten we hieronder een tipje van de sluier op!

Volledig in stijl vieren we dit natuurlijk niet bescheiden. Op vrijdag 9 juni begint de reis ’s-ochtends vanuit Amsterdam.
Sit back and relax, tijdens de reis wordt de innerlijke mens volledig verzorgd . Bij aankomst in het Zuiden des lands, ergens aan de Geul, zullen we een zeer interessante rondleiding genieten, zeer actueel aldus het VNAB, welke ons deze middag een mooie aanleiding tot discussie geeft onder het genot van de meest heerlijke wijnen.

Na een culinair hoogstandje zullen we de avond natuurlijk in alle gezelligheid afronden waarna we zaterdag na een heerlijke nachtrust fris en fruitig een lekkere wandeling ondernemen en uiterlijk 16.00 uur, voorzien van de broodnodige versnaperingen, uitgerust weer in Amsterdam zullen arriveren.

Op verzoek hebben we de aanmeldtermijn nog iets verschoven naar de 12e februari, maar dat is echt wel de uiterlijke datum voor aanmelding.

Mis het dus niet en meld je alsnog snel aan!

Indien je naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen hebt kun je die via info@abbs-coass.nl aan het bestuur stellen.

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Michael Blonk | Jacqueline Bolijn | Frank de Graaf

info@abbs-coass.nl | abbs-coass.nl
p/a Frank de Graaf, Molenstraat-Centrum 80, 7311 ND Apeldoorn

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×