ChatGPT.jpeg

Kunstmatige intelligentie en ChatGPT

Wanneer 16 oktober 2023 17:00

Na een lange zomerstop beginnen we het seizoen meteen met een interessant en zeer actueel onderwerp, namelijk ChatGPT!

Sinds de lancering van ChatGPT eind 2022, is er bijna geen week voorbijgegaan zonder dat kunstmatige intelligentie of ChatGPT in het nieuws of de krant verscheen. Wat kunnen we er allemaal mee? En vormt het ook een bedreiging?

Op maandag 16 oktober a.s. hebben wij Jan van Veldhuizen bereid gevonden ons volledig bij te praten. Jan is 65 jaar en sinds de jaren tachtig, na zijn studie Wiskunde in Leiden, actief in de wereld van softwareontwikkeling.

Jan zal in zijn presentatie eerst ingaan op de achtergronden en geschiedenis van kunstmatige intelligentie, op een manier die begrijpelijk is voor een niet-technisch publiek. Vervolgens zal hij ons demonstreren wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het gebied van afbeeldingen en teksten genereren.

Na deze avond begrijpen wij allemaal iets beter hoe kunstmatige intelligentie onder de motorkap werkt, zo belooft Jan ons!

Plaats

De presentatie vindt zoals gebruikelijk plaats bij Voetbalvereniging A.F.C. op sportpark “Goed Genoeg” aan de Maurice Ravellaan 4, 1082 LC te Amsterdam


Parkeren (let op!)

Parkeren (is tot 19.00 uur) kan op twee manieren plaatsvinden; op het parkeergedeelte naast Kindercampus Zuid en/of overige plekken in de directe omgeving of in de Q-Park parkeergarage (Is duur).

Fietsen en scooters en voetgangers hebben "via de groene pijl route" wel toegang tot de tijdelijke weg en kunnen uitsluitend gestald worden in de fietsenstalling onder het nieuwe clubhuis (dus niet langs de velden!!).

Voor een verduidelijking verwijzen wij graag naar bijgaande link waarop een duidelijke plattegrond met parkeeraanduiding en looproutes is te vinden https://www.afc.nl/contact

Aanmelden

De inloop is vanaf 16.30 uur. De presentatie start om 17.00 uur. Kom je ook?

Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 13 oktober 2023 aan via de website. Eet je na afloop een hapje mee? Geef dat dan ook even aan bij je aanmelding.

Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk vrijdag 13 oktober 2023, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.


Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Michael Blonk | Jacqueline Bolijn | Frank de Graaf

info@abbs-coass.nl | abbs-coass.nl
p/a Frank de Graaf, Molenstraat-Centrum 80, 7311 ND Apeldoorn

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×