mededelingen ABBS.jpg

In de mei bijeenkomst wordt ons alles verteld over de nieuwe VMZB 2021!

Wanneer 16 mei 2022 17:00

We hebben er met elkaar 15 jaar op moeten wachten..........de nieuwe modelvoorwaarden Brand VMZB 2021.

Er is jaren hard gewerkt aan deze nieuwe modelvoorwaarden en de A.B.B.S. is verheugd met het feit dat twee leden van de Technische Commissie Brand van het VNAB, te weten Ans Kievits en voorzitter Willem-Jan Beekenkamp, op 16 mei aanstaande ons alle ins en outs van deze nieuwe modelvoorwaarden komen presenteren.

Wat zijn de verschillen tussen de oude en de nieuwe voorwaarden en wat heeft ten grondslag gelegen aan de doorgevoerde wijzigingen?

Je hoort alle details en overwegingen én je hebt de gelegenheid om uit eerste hand de antwoorden op al je vragen over de nieuwe modelvoorwaarden te vernemen.

Wij verwachten dan ook een grote opkomst deze avond, meld je dus snel aan!

Plaats
De meeting op 16 mei vindt plaats in de opkamer van golfclub Amsteldijk/Brasserie 10 aan De Afslag 1, 1186 VG te Amstelveen.

Aanmelden
De inloop is vanaf 16.30 uur. Het officiële programma start om 17.00 uur. Na de presentatie staan er overheerlijke broodjes voor je klaar. Eet je mee?

Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 13 mei 2022 aan via de website. Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk vrijdag 13 mei 2022, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.

Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Michael Blonk | Jacqueline Bolijn | Frank de Graaf

info@abbs-coass.nl | abbs-coass.nl
p/a Frank de Graaf, Molenstraat-Centrum 80, 7311 ND Apeldoorn

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×