charging car stock free

Nieuwe brandrisico's en uitdagingen i.v.m. het brandstofvrije rijden

Wanneer 21 november 2022 16:00

Wat velen al gesignaleerd hadden is dit het bestuur natuurlijk ook niet ontgaan: het WK voetbal start en op 21 november trapt het Nederlands elftal om exact 17.00 uur af voor haar eerste wedstrijd tegen Senegal.

Wij realiseren ons dat er genoeg leden zijn die mede daarom deze meeting niet bijwonen, of onrustig op de stoel tijdens de lezing van Ronald Koster zullen zitten.

Welnu, wij hebben geregeld dat er een TV scherm in de zaal van onze presentatieruimte is opgehangen waarop wij de wedstrijd met zijn allen kunnen volgen, in de rust wordt vervolgens een WK burger met toebehoren geserveerd.
Dat heeft tot gevolg dat wij besloten hebben de meeting met één uur te vervroegen, derhalve zal de inloop plaatsvinden vanaf 15.30 uur, start lezing is stipt om 16.00 uur en zal ook stipt om 17.00 uur eindigen.

Hiermee hopen wij alle oranje fans tegemoet te komen en toch ook de gelegenheid te bieden de lezing bij te kunnen wonen. Mocht het veranderde tijdstip bij diegenen die zich hebben aangemeld tot problemen leiden, vergeet dan niet je tijdig af te melden.

We zien jullie graag op maandag de 21e!

Nog even ter herinnering voor maandag 21 november hieronder de lezing en overige plichtplegingen:
Welke Brand risico’s en uitdagingen brengt de transitie naar brandstofvrij rijden met zich mee voor de property markt?
Daar waar in de energietransitie de eerste uitdagingen voor de property markt lagen op het gebied van zonnepanelen, brengt het ‘nieuwe’ rijden ook steeds vaker zorgen met zich mee.

Het ontbranden van elektrische auto’s in gesloten parkeergarages, bussen aan de lader, of zelfs het ontploffen van een waterstofstation levert, naast het enthousiasme over de klimaatvriendelijkere alternatieven, ook veel vraagtekens en risico’s op.

Waar moeten we als verzekeraar op letten, wat kunnen we als makelaar adviseren en bovenal, hoe kunnen we met zijn allen zorgen dat de risico’s voor onze klanten beperkt blijven?
Ronald Koster, Register Risico Professional van Burghgraef van Tiel & Partners, vertelt ons deze avond meer over de ins en outs op dit gebied en waar de aandachtspunten liggen.

Plaats
De meeting op 21 november vindt plaats in de opkamer van golfclub Amsteldijk/Brasserie 10 aan De Afslag 1, 1186 VG te Amstelveen.

Aanmelden
De inloop is vanaf 15.30 uur. Het officiële programma start om 16.00 uur. Na de lezing kijken we gezamenlijk de wedstrijd Senegal tegen Nederland en wordt in de rust een heerlijke WK burger geserveerd. Eet je mee?
Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 18 november 2022 aan via de website. Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk vrijdag 18 november 2022, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.

Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Michael Blonk | Jacqueline Bolijn | Frank de Graaf

info@abbs-coass.nl | abbs-coass.nl
p/a Frank de Graaf, Molenstraat-Centrum 80, 7311 ND Apeldoorn

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×