Brand.jpeg

Let op gewijzigd aanvangstijdstip, 1 uur later!! Wat kunnen we leren van recente grote branden!

Wanneer 15 april 2024 18:00

Door onvoorziene omstandigheden zijn wij genoodzaakt het tijdstip van inloop en aanvang voor de meeting van 15 april aanstaande I UUR LATER te stellen.
Dat betekent dus dat de inloop plaatsvindt vanaf 17.30 uur en de aanvang van de lezing rond 18.00 uur zal zijn.

Mocht je al zijn aangemeld en ben je hierdoor alsnog verhinderd, meld je dan a.u.b. via de website af. Overigens is er verder niets veranderd, voor diegenen die dat wensen is er aansluitend een heerlijk buffet aanwezig.

Hieronder nogmaals het programma.

Op 15 april aanstaande komt Jurjen Burghgraef (Troostwijk-BvT) ons bijpraten over diverse (brand)cases die zich in de afgelopen periode hebben voorgedaan.

Specifiek zal worden gekeken naar het brandverloop, met name de snelheid van de brand en waardoor de brandomvang zo groot werd.

Wat zijn de leermomenten, zowel voor de architect, het bevoegde gezag, het bedrijf, intermediair en de verzekeraar / risk engineer? Is duurzaam bouwen ook brandveilig bouwen? Gaat dit samen of juist niet?

Deze en andere vraagstukken komen aan de orde tijdens de lezing dus mis deze ongetwijfeld leerzame avond niet en meld je aan! Na afloop is er wederom uitgebreid de mogelijkheid om na te praten met elkaar onder het genot van een hapje en drankje.

Plaats

De lezing vindt zoals gebruikelijk plaats bij Voetbalvereniging A.F.C. op sportpark “Goed Genoeg” aan de Maurice Ravellaan 4, 1082 LC te Amsterdam


Parkeren (let op!)

Parkeren (is tot 19.00 uur) kan op twee manieren plaatsvinden; op het parkeergedeelte naast Kindercampus Zuid en/of overige plekken in de directe omgeving of in de Q-Park parkeergarage (Is duur).

Fietsen en scooters en voetgangers hebben "via de groene pijl route" wel toegang tot de tijdelijke weg en kunnen uitsluitend gestald worden in de fietsenstalling onder het nieuwe clubhuis (dus niet langs de velden!!).

Voor een verduidelijking verwijzen wij graag naar bijgaande link waarop een duidelijke plattegrond met parkeeraanduiding en looproutes is te vinden https://www.afc.nl/contact

Aanmelden

De inloop is vanaf 17.30 uur. De lezing start om 18.00 uur. Kom je ook?

Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 12 april 2024 aan via de website. Eet je na afloop een hapje mee? Geef dat dan ook even aan bij je aanmelding.

Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website, dit kan ook tot uiterlijk vrijdag 12 april 2024, daarna slechts met plausibele reden per email aan het bestuur.


Vergeet bij aanmelding niet eerst even in te loggen. Inloggen doe je met het e-mailadres waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen en het zelfgekozen wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Niels Vonk | Jacqueline Bolijn | Frank de Graaf

info@abbs-coass.nl | abbs-coass.nl
p/a Frank de Graaf, Molenstraat-Centrum 80, 7311 ND Apeldoorn

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×