211018 zonnepanelen website ABBS(2).png

Zonnepanelen en de scope 12 inspectie

Wanneer 18 oktober 2021 17:00

Iedereen zal inmiddels wel wat hebben meegekregen over de situatie rond de zonnepanelen van het Thialfstadion. Meerdere van onze leden zijn daar immers bij betrokken. Op maandag 18 oktober geeft Eric de Boer van DBD Installatie Techniek ons zijn visie omtrent de huidige problematiek ten aanzien van de aanleg van zonnepanelen. Eric is scope 12 erkend elektrotechnisch engineer en vanuit die hoedanigheid is Eric goed bekend met de uitdagingen vanuit de brandverzekeringswereld en het zo brandveilig mogelijk aanleggen van de pv installatie. Hij was bovendien tot voor kort als Risk Engineer in dienst bij HRC. Eric is een van de personen die nauw betrokken was bij de ontwikkelingen rond het Thialf stadion en zal zich in de toekomst meer en meer inzetten als specialist en adviseur voor verzekeraars en klanten t.b.v. verantwoorde en bovenal brandveilige wijze van aanleg. Hij zal ons voorzien van de do's en dont's en de rol en toepasbaarheid van onder meer de scope 12 inspectie. In tijden van renewal een hot topic, dus wees erbij.

CoronaCheckApp

Deze bijeenkomst willen we uiteraard veilig organiseren. Daarom vragen we je de CoronaCheckApp te tonen bij binnenkomst. Ben je niet volledig gevaccineerd? Toon dan een test- of herstelbewijs. Je testbewijs mag 24 uur oud zijn.

En heb je onverhoopt klachten? Blijf dan thuis.

Aanmelden

De inloop is vanaf 16.30 uur. Het officiƫle programma start om 17.00 uur. Meld je zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 15 oktober aan via de website. Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan ook weer even af via de website.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×